Jobba hos oss

Jobba hos oss

Just nu söker vi

Just nu söker vi en naturbrukslärare på Karolinaskolan

Fogdaröd driver Karolinaskolan sen drygt 20 år tillbaka, ett naturbruksgymnasium med trädgårdsinriktning, speciellt utformat för ungdomar som har någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, såsom högfungerande autism och ADHD. Skolan har 30 elever totalt och bygger på en helhetslösning med internat.

Nu söker vi Dig som är naturbrukslärare eller har annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med ungdomar i behov av särskilt stöd, för undervisning i kurserna:

· Fordon och redskap

· Byggnadsunderhåll

· samt delar av kursen Naturbruk.

Klicka här för att söka jobbet

Just nu söker vi en lärare i gymnasiegemensamma ämnen på Karolinaskolan

Vi vill ha med dig i vårt team om du som person är lyhörd, anpassningsbar, nyfiken, strukturerad och engagerad. Samverkan och samarbete är självklart för dig – med kollegor, familjer och uppdragsgivare.

Klicka här för att söka jobbet

Just nu söker vi handledare på internat/lärarassistent på Karolinaskolan

Fogdaröd driver Karolinaskolan sen drygt 20 år tillbaka, ett naturbruksgymnasium med trädgårdsinriktning, speciellt utformat för ungdomar som har någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, såsom högfungerande autism och ADHD. Skolan har 30 elever totalt och bygger på en helhetslösning med internat. Vi är nu inne i en utvecklingsfas där utbildningen är förlagd på fyra år istället för tre år.

Vi söker ny personal med erfarenhet av att arbeta med ungdomar som har behov av särskilt stöd i skolan samt efter skoltid, på internatet.

Klicka här för att söka jobbet

Spontanansökan

Vi har ett kontinuerligt behov av att rekrytera engagerade medarbetare till våra olika enheter.
Skicka därför gärna en spontanansökan.

Märk kuvertet med:
”Spontanansökan”
Norra Fogdarödsvägen 8
243 93 Höör

Eller skicka till: Ann-Christin.Hettinger(at)fogdarod.se

Välkommen med din ansökan!