Konferenser

Fogdaröd- Er nya mötesplats

Välkommen att boka ert nästa möte eller konferens i någon av våra nya konferenslokaler. Här kan ni välja mellan fem moderna lokaler, från sammanträdesrummen med plats för fyra personer, upp till vår stora fina aula som rymmer 87 personer.

Kontakt

Sandy Liedholm
Tele: 0413-55 98 08 sandy.liedholm(at)fogdarod.se

Rönneholm

Rönneholm är vår största lokal med plats för 87 personer i gradäng. Det är en perfekt föreläsningssal som även har en riktig scen. Här får man tillgång till den senaste tekniken man behöver för att på ett proffsigt sätt kunna hålla sina föredrag eller utbildningar. I denna lokal finns även hörslinga.

Holma

Detta är vår stora konferenslokal med plats för upp till 40 personer. Här kan man utan problem hålla större konferenser eller utbildningar. Holma är en stor och luftig lokal med högt i tak. Både Holma och Karlsvik är utrustade med interaktiva projektorer.

Karlsvik

Karlsvik är en mindre möteslokal där man kan samlas runt styrelsebordet för att planera framtiden. Här finns, förutom whiteboard, även tillgång till en smartboard, en allt-i-ett lösning för ett modernt och effektivt möte. I alla våra lokaler finns dessutom inbyggda ljudsystem. I Karlsvik kan man sitta 16 personer i biosittning, eller 12 personer runt styrelsebordet.

Björstorp och Titania

Björstorp och Titania är våra två sammanträdesrum med plats för fyra personer, perfekt för de mindre mötena. Här kan man sitta avskilt för ostörda samtal och personliga möten. I båda våra sammanträdesrum finns 55´tv-monitorer och ljudsystem. Man kan även få tillgång till portabel whiteboard.